Udvid din horisont i eksotiske omgivelser

coach kretaSol, varme, smuk sandstrand og et blåt klart hav. Er det ikke hvad vi alle tænker, er de perfekte omgivelser til at falde til ro? Og hvorfor ikke bruge disse omgivelser til, at udvide sin egen viden og skabe en helt anden form for tilgang, der kan bruges i sit arbejde? 

Det kan være tanken i første omgang ikke lokker. Det med at skulle bringe sit arbejde med på ferie, ødelægge illusionen om et afslappet miljø, ved at bringe det der stresser en i sin hverdag ind. Men hvem siger det ikke kan gøres omvendt? Hvorfor ikke bringe det afslappede ind i hverdagen?

Kommer tanken så op omkring koncentrationsbesvær, bruge ferie eller fridag fra arbejdet og andre mere negative holdninger, så kan vi fortælle at det ikke behøver være sådan. Der findes nemlig efteruddannelser, hvor man enten privat, eller gennem sin virksomhed alene eller med kollegaer, kan rejse til Kreta og uddanne sig.

Uddannelser på Kreta

Det kan lyde for godt til at være sandt. Blive sendt til Kreta af sin virksomhed, for at efteruddanne sig. Men disse eksotiske forhold, kan netop være det grundlag der skal til, for at man nemmere tager imod læring, og dermed kan bringe noget værdifuldt med hjem.

Meget ofte, så er de erfaringer og evner man skal tilegne sig på arbejdspladsen, enten indenfor faget, eller inden for mennesker. Vi arbejder alle til dagligt med mennesker. Om det er i form af kollegaer, kunder eller patienter er lige meget, de er en del af vores hverdag, og vi skal kunne samarbejde.

Det kan sagtens være, men er ekspert inden for sit felt/ fag, men hvis man ikke kan videre formidle dette, eller udnytte det bedst muligt, kan det være ligemeget. Det hjælper sjældent, kun at have en ekspert inden for en virksomhed, da der dermed kun er en mening og et perspektiv.

De færdigheder der skal til, kan man finde i form af en coachuddannelse. Her påtager man sig en håndfuld metoder, der kan bruges i hverdagen. Dermed kan man bedre hjælpe hinanden i sit arbejde, og dermed gøre processen mindre smertefuld.

Samarbejde med andre mennesker i sin hverdag

Sidder man på et kontor, hvor alle har forskellige opgaver, eller overlappende, skal der findes en måde at kommunikere på. Overlapper opgaver, skal det jo helst passe således, at alt er klar til at den næste kan bruge det, og dermed arbejde videre og ikke gå i stå.

Det, at være den der er skyld i forsinkelser i arbejdsprocessen kan skyldes flere ting. De flestes første tanke, kan være at personen er ukvalificeret. Men ser man på det fra et motivations perspektiv, er det lederen der skulle have slået til, og finde en løsning.