Tjen penge med m3panel og kom ud at rejse

Vind en drømmerejse

Vil du også gerne ud at rejse? Du er nok ikke den eneste – især i denne tid, hvor mulighederne for at rejse er meget svære. Hvis du samtidig har mistet jobbet, så er udsigterne endnu dårligere, men der findes heldigvis andre måder at komme ud at rejse på. Du kan fx prøve at vinde en rejse.

Vind en rejse hos rejsebureauer

I skrivende stund findes der mange rejsebureauer der tilbyder, at du kan deltage i lodtrækning om rejsegavekort for typisk 10.000-20.000 kr., bla. Albatros, Jysk rejsebureau og mange flere.

For de flestes vedkommende foregår det ved at du tilmelder dig deres nyhedsbrev og dermed automatisk deltager i konkurrencen. Vi har ikke kigget alle tilbud igennem, men det lader umiddelbart ikke til, at det er påkrævet, at du på nogen måde betaler for at deltage i konkurrencerne eller at der er en påkrævet egenbetaling på rejsen såfremt du vinder.

Nogle enkelte steder reklamer med gavekort, som er bundet op på specifikke destinationer, mens langt den overvejende del at konkurrencerne lægger op til valgfri destinationer og mulighed for at lave en selvbetaling oven i gavekortet, så du får det du ønsker.

Vind rejser andre steder

Mange firmaer ved godt, at konkurrencer og gavekort til rejser går som varmt brød. Derfor er det også muligt at finde og vinde rejsegavekort hos firmaer, som ellers ikke har noget med rejser at gøre.

Vi er blandt andet stødt på Kino (biograf), M3 panel (betalte spørgeskemaer) og F24 (brændstof), som alle omtaler rejsegavekort på deres hjemmeside.

Der er også muligheden for bare at vinde penge på anden vis, fx gennem lotto og skrabelodder. Denne metode kræver, ud over held, at du køber lodder. I gennemsnit vil det ikke kunne betale sig at benytte denne metode, da firmaerne der udbyder disse spil også selv skal tjene penge. Hvis 50 kr om ugen ikke betyder meget for dig, du synes det er sjovt at spille, og du ved at du aldrig ellers vil få sparet op til rejsen, så er det værd at overveje.

Alternativ til at vinde

Hvis du ikke mener, at du har heldet med dig, så er der kun de gængse metoder tilbage at komme ud at rejse på. Du kan låne penge i banken eller af dine forældre, eller du kan spare op på god og gammeldags vis.

Læg et budget, skær ned på dit forbrug hvor du kan, tjen lidt ekstra på at huske at pante dine flasker og evt. sælg dine kompetencer online som freelancer.

Det vigtigste i denne sammenhæng er, at du husker formålet med dine anstrengelser, da du ellers mister motivationen.

Held og lykke med at vinde, optjene eller spare sammen til din drømmerejse.