Rejser til Italien

Fire europæiske destinationer du bør opleve

Er du i tvivl om, hvor rejsen skal gå hen næste gang, det er muligt at rejse ud? Så giver vi dig her fire bud på destinationer i Europa, som du bør opleve mindst én gang.

Piemonte: italiens vin-mekka

Piemonte er en skøn region i den nordlige del af Italien, som ligger ved foden af Alperne. Regionen byder på en række små charmerende byer, hvor du kan få lov til at smage på nogle af verdens bedste vine. Det siges endda at være vin-mekkaet over dem alle. Tag rundt til nogle af de forskellige vingårde i området, og få et glas, mens du nyder udsigten over de sneklædte alper på rejser til Italien.

Nyd Normandiets sceniske kyster

Hvis du er til sceniske udsigter, friske østers og eventyrlige klostre, så skal du skynde dig at planlægge din tur til Normandiet. Den franske region byder på en perfekt balance mellem historie, natur og fransk charme. Husk at læg vejen forbi tidevandsøen Mont Saint Michel, hvor du finder det ikoniske kloster, der mest af alt ligner noget fra et vaskeægte eventyr. På trods af de mange turister, så er det besøget værd. Normandiet er også den perfekte destination for en vandretur, hvis du ønsker en lidt mere aktiv ferie.

Togrejse gennem alperne

Okay, det er ikke helt en destination, men uanset er det en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for. Sæt dig godt til rette i toget, mens det tager dig gennem alperne og hele vejen til Venedig. Togturen er i sig selv nok til at få de fleste til at tabe underkæben, når de kører forbi sneklædte bjertoppe, spejlblanke bjergsøer og charmerende bjergbyer. Husk at sæt tid af til at stå af undervejs, så du rigtig kan opleve det eventyrlige landskab. Afslut turen i det ikoniske Venedig, hvor du kan nyde den italienske gelato, mens du ser de mange gondoler glide forbi.

Maderia: den perfekte destination året rundt

Maderia er med dens sydlige placering den perfekte destination året rundt, hvis du vil have lidt varme uden at forlade Europa. Ø-paradiset hører til Portugal, og du finder det blot et stenkast fra hovedstaden Lissabon. Det er en sand naturperle, hvor du kan opleve både lavaklipper, naturlige swimming pools og tågeskove. Maderia er også den perfekte destination for en vandretur, hvor du kan komme helt tæt på den enestående natur. Uanset hvilken rejseform du vælger, så er det en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for.