Oplev eksotiske Costa Rica

Costa Rica StrandeCosta Rica er naturens skatkammer, hvor man har mulighed for at opleve enestående oplevelser, som man sent vil glemme. I Costa Rica har man mulighed for at opleve mystiske regnskove, fabelagtige strande, aktive vulkaner, store vandfald, et rigt dyreliv, og spændende byer. Costa Rica er bestemt et sted, som er værd at besøge. Hvis ikke lige man synes man har råd, skal man ikke snydes for denne fantastiske rejse, der er andre muligheder for finansiering. Man kan eventuelt låne pengene til at komme afsted, eksempelvis kan man tage et onlinelån hos Zaplo.dk, og derigennem have råd til at opleve fantastiske Costa Rica.

Costa Rica som rejsedestination

Costa Rica er et land med utallige fantastiske oplevelser, hvor man kan skabe nogle enestående minder. I Costa Rica har man mulighed for at opleve alt lige fra smuk natur til en yderst spændende kultur.  Nedenfor kan du læse om nogle af de unikke og forrygende oplevelser, som man kan få, hvis man rejser til Costa Rica:

Smukke sandstrande

Costa Rica har nogle helt fantastiske strande, hvor man både har mulighed for at slappe af og sole eller kaste sig ud i bølgerne med et surfbræt. Costa Rica har både kyster mod Stillehavet samt mod Det Caribiske Hav. Der er således rig mulighed for at opleve Costa Ricas fantastiske strande.

Arenal Vulkan

Arenal vulkanen er den mest kendte vulkan i Costa Rica. Vulkanen er cirka 1650 meter høj, og var indtil 2010 den mest aktive vulkan i Costa Rica, dog har den ikke været i udbrud siden 1968. Det er muligt at komme på adskillige vandreture i den nordvestlige del af Arenal vulkanen, hvor man vil se et smukt landskab. Arenal vulkanen er bestemt et besøg værd.

Tågeregnskoven

Ved søen Arenal ligger tågeregnskoven, som kan være noget af en våd oplevelse. Denne regnskov vil give dig nogle oplevelser, som man ikke får mange andre steder, og er dermed et besøg værd. Tågen giver en helt bestemt og mystisk stemning, som man ikke finder i mange andre regnskove. En gåtur rundt på hængebroerne vil bestemt være en oplevelse.

San José

San José er hovedstaden i Costa Rica. Byen er ikke særlig stor, men utrolig hyggelig, hvor man vil have mulighed for at tage på forskellige markeder, nyde en drink i solen, og generelt bare opleve befolkningen i Costa Rica.

Costa Rica er i sandhed en eksotisk perle, som bestemt skal opleves på et eller andet tidspunkt – hellere før end senere. Det er således bare om at komme afsted!