10 eksotiske rejsemål du bør opleve

10-eksotiske-rejsemål-du-bør-opleve

Her er 10 eksotiske rejsemål vi kan anbefale dig, hvis du er i tvivl med planlægning af din næste rejse. Du har på den måde et bedre udgangspunkt, når du planlæger din rejse.

1. Maldiverne

Maldiverne er helt klart et sted du bør overveje hvis du er til ren afslapning. Der er ikke andre steder, der kan leve op til samme form for afslapning, som Maldiverne kan. Det er en ultimativ badeferie, samt en ferie med absolut afslapning i høj sædet.

2. Sri Lanka

Oplev en masse æld gammel kultur, der betragtes som verdens kulturarv. Samt fantastisk natur, du ikke vil finde andre steder i verdenen. Du kan tage på safari og opleve det rige dyreliv, bestående af alt fra leoparder til elefanter.

3. Abu Dhabi

Alle der rejser til de forenede Arabiske Emirater, har ofte valgt at rejse til Dubai. Det er dog en skam at afskrive Abu Dhabi, hvor du kan opleve høj luksus. Derudover har du muligheden for at komme ud og køre firehjulstrækker i ørkenen eller ride på kameller.

4. Tanzania

Et af de helt klart bedste rejsemål i Afrika. Tanzania har det hele bjergbestigning, kultur, safari, natur, historie og meget mere. I Tanzania har du den bedste mulighed for, at tage på opleve en uforglemmelig safari. Der er ikke mange andre steder i verden, der kan leve op til den safari, du vil opleve i Tanzania.

5. Kenya

Rigt dyreliv, hvor der hvert år vandrer en million forskellige dyr, gennem naturreservatet Masai Mara. Du har stor mulighed for at opleve alle dyr, da der er en stor koncentrationen af blandet dyr på et lille område. Kenya byder på alt fra safari til badeferie, trekking,  samt oplevelsesture.

6. Costa Rica

Oplev en fantastisk natur, der består af både vulkaner, regnskove, lækre strande samt kæmpe vandfald. Samtidig har de et yderst rigt dyreliv, der er værd at opleve. Oplev den lille, men ekstremt hyggelige hovedstad San José.

7. Indien

Indien er en smuk kombination af alt du elsker når du skal rejse. Et fantastisk dyreliv, kultur, utrolig smuk natur, afslapning i særklasse, opgvelsesrejser og meget mere.

8. Argentina

Oplev et af Sydamerika s mest unikke lande. En “melting pot” hvor alle kulturer mødes fælles og skaber harmoni. Oplev en unik og uforglemmelig rejse gennem renskove, vandfald, gletchere, Andesbjergene samt meget mere.

9. Peru

I det sydlige Peru mellem Andesbjergene, finder du den gamle colombianske by Machu Picchu. Den mystiske by som ingen kendte i 300 år, er helt sikkert et besøg værd. Byen har baggrund tilbage til inkaerne, og er et natur paradis som du ikke vil opleve andre steder.

10. Brasilien

Fantastiske sandstrande, karneval, ekstraordinær natur og meget mere. Oplev Amazonas den største regnskov i verdenen, samt storbyen Rio med den kendte jesus statue, plantet på toppen af bjerget Corcovado.