Himmeri’ndien

taj-mahal-380045_1280

Indien er et sandt himmerige at rejse til. Der er derfor også mange mulige kombinationer når du rejser til Indien. Indien har alt. Storslået natur, inspirerende kultur, flora og fauna. Dyrelivet er fantastisk, der er stress og jag, men også gode muligheder for afslapning. Indien har oprigtigt noget at byde på når det kommer til oplevelsesrejser

Ferie i Indien

På en ferie til Indien kan du roligt sætte forventningerne op – ikke i forhold til kvalitet, luksus og charteragtige forventninger, men derimod forventninger om en rejse, hvor du i den grad får mulighed for at få nogle fantastiske indtryk med hjem. Landet er fyldt med en masse templer og paladser. De giver særligt mulighed for et kulturelt indtryk på rejsen. Det er perler som Amber Fort, den glemte kongeby Fatehpur Sikhri, Connaught Place, Jama Masjid og det uungåelige vidunder Taj Mahal. Indien er et meget bjergrigt land, hvilket også gør det muligt at udforske landet i forskellige højder, bl.a. ved bjergbestigning eller det mindre udfordrende men bestemt krævende trekking. I Nordindien har Himalayas bjergkæde forstrukket sig, og i det før selvstyrende land Sikkim er der rig mulighed for at nå til det tredje højeste bjerg i verden på over 8.500 meter. Efter trekking og kulturelle oplevelser er det på tide at slappe af, hvilket Indien også har rig mulighed for at tilbyde. Indien er omgivet af lange strande, der helt malerisk snor sig hvide, med palmetræer, og giver sandeligt et indtryk af at man er kommet i paradis.

Det skal du opleve

På din ferie til Indien er der særligt 4 attraktioner der er anbefalelsesværdige, og som derfor er et must på en rejse til Indien. De 4 steder kommer her:

TAJ MAHAL

Taj Mahal er Indiens topattraktion og er således et must for et besøg til Indien. Paladset blev opført i 1632-1653. Taj Mahal er en af de mest berømte bygninger i verden. Det er bygget i en mogulisk byggestil, og bygningens arkitektur er enestående.

Ganges flod i Varansi i Indien

I det nordlige Indien ligger Gangas-floden. Floden har ne særlig plads i hinduernes hjerte. De anser vandet i floden for at være særligt spirituelt og rensende. Derfor er Gangas-floden også en historisk hellig flod, hvor mange hinduer kommer til for at bade eller drikke vandet, hvilket de skal gøre mindst én gang i deres liv.

Det Gyldne Tempel i Amritsar i Nordindien

Det gyldne tempel ved Amritsar kaldes også for Harmandir Sahib eller Hari Mandir. Det blev bygget omkring år 1600, og blev igen i 1800-tallet restaureret. Her blev taget beklædt med forgyldte kobberplader. I templet opbevares sikhernes hellige bog Guru Granth Sahib.

Bandhavgarh Nationalpark

Indien har et fantastisk dyrerige, hvorfor et besøg i en nationalpark er et must på en rejse til Indien. Indien er især kendt for den indiske tiger, den indiske elefant og ikke mindst det indiske næsehorn. Det er envidere også muligt at se fantastiske fuglearter i Indien. En nationalpark der er værd at anbefale er Bandhavgarh Nationalpark.