Drop ferien i år og få fikset synet

Går du med briller eller kontaktlinser, så ved du hvor irriterende det kan være at være afhængig af det, for at kunne nyde omgivelserne omkring én. Det kunne være du skulle droppe udgiften til ferie i år, og i stedet overveje at få en øjenoperation?Briller og kontaktlinser kan være utrolig besværligt, at være afhængig af, og især kontaktlinser kan være en rigtig dyr fornøjelse i det lange løb. At få en øjenoperation kan virke som en meget dyr fornøjelse, men når man lægger prisen på et kontaktlinseabonnement sammen over flere år, vil det sagtens kunne betale sig, at foretage en investering i en øjenoperation. Har man et normalt kontaktlinseabonnement til 300 kr. om måneden, vil en øjenoperation være betalt af efter cirka 7 år.

Forestil dig at se perfekt fra du slår øjnene op

Med en øjenoperation vil du kunne se perfekt fra du står op om morgenen, til du går i seng om aftenen, og det er uden at du overhovedet skal tænke over at tage briller på eller kontaktlinser i. Det vil selvsagt øge din livskvalitet gevaldigt, og samtidig sparer dig for en masse udgifter i det lange løb. Det kan altså være, at du ved at droppe ferien i år, og i stedet får foretaget en øjenoperation, kan holde en endnu bedre ferie de næste mange år, når du slipper for de mange meromkostninger til kontaktlinser.

øjenoperation

Også for studerende

Selv hvis du er en “fattig” studerende kan det betale sig, at få foretaget en øjenoperation i dag. Langt de fleste klinikker tilbyder nemlig studierabat, og der kan som regel spares flere tusinde kroner. Der ydes desuden også tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” til disse behandlinger:

  • Skeloperation
  • Synskorrigerende operation, hvor øjenstyrken er +/- 6 dioptrier og derover (udmålt på klinikken og indregnet cylinderværdien) inkl. indsættelse af intraoculære linser
  • Synskorrigerende operation, hvor forskellen i synsstyrken mellem øjnenen er større end 3 dioptrier (udmålt på klinkken)
  • Operation for bygningsfejl på et eller begge øjne, hvor bygningsfejlen er større end 3 dioptrier (udmålt på klinkken)

Det anbefales, at man kontakter Sygeforsikringen “danmark” før din behandling, vedrørende eventuelle spørgsmål til hvordan du er dækket.