Skal ferien gå til de eksotiske himmelstrøg?

Ferier i Danmark kan være charmerende – i sommerferien nydes de lange sommeraftener med litervis af is og kølige øl. Efterårsferien kan nemt fyldes ud med kulturelle øjeblikke og smukke gåture blandt de nedfaldne blade. Engang imellem kan man dog få lyst til at bytte det velkendte ud med en mere eksotisk ferie.

Tanzania – noget for enhver smag

Ordet ‘eksotisk’ har græsk oprindelse og betyder ‘udenlandsk’. Vi bruger ofte ordet om steder der for os er fjerne og fremmede. En eksotisk rejse kan derfor være mange ting, og listen over eksotiske steder at tage hen er alenlang. Et oplagt bud på en eksotisk rejse kunne være en rejse til Tanzania. Tanzania byder ikke blot på en helt unik natur og kultur, men tilbyder også lidt af hvert – hvad enten du er til afslapning, sightseeing, elsker aktive ferier, eller et miks af det hele.

Safari for alle pengene

Tanzania lokker især med sin fantastiske natur og mangfoldigheden af dyr, og det er ikke for ingenting at de er verdenskendte for deres spektakulære safariture. Tanzania vil fascinere dig med de mange eksotiske dyr, som elefanter, løver og bøfler, samt muligheden for at overnatte på savannen. Snyd ikke dig selv for oplevelsen af at komme helt tæt på dyrene og vågne op omgivet af Tanzanias natur og lyde.

Afslapning på Zanzibars smukke strande

Zanzibar er for mange det man kan betegne som en paradisø. Her mødes blikket af de smukke og eventyrlige strande med hvidt sand og azurblåt hav. Zanzibar er en ø der hører til Tanzania, og her er det muligt at leve det søde og afslappende liv. Glæd dig over at kunne overnatte direkte ud til stranden, svømme i det klare lyseblå vand, snorkle efter farverige fisk og opleve hvordan alle dine sanser bliver forkælet. Det gælder blandt andet også din duftesans, da Zanzibar er kendt for at dyrke krydderier, og du vil derfor med garanti blive mødt af skønne dufte som vanilje, muskat og kanel.

Bestig Tanzanias bjerge

Kombinér store naturoplevelser med at være aktiv. Tanzania byder både på bestigning i letvægtsklassen ved Usambara bjergene, eller den helt store tur op ad Kilimanjaro – Afrikas højeste bjerg! Kilimanjaro giver mulighed for flere dages vandring med dens 5.895 meters højde. Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse med spektakulær natur, et rigt dyreliv og overnatning i telt. Bliver Kilimanjaro for højt er der altid mulighed for at snuppe Mount Meru, Kilimanjaros lillebror, der med dens 4.506 meters højde, stadig byder på en fantastisk udsigt ud over safarilandet.