Oplev eksotiske lande til den bedste pris

Der er hård konkurrence blandt fly- og rejseselskaber. Det har resulteret i, at du efterhånden kan komme på ferie til en rigtig god pris – selv når det gælder eksotiske lande. Her giver vi dig to tips til, hvordan du finder din rejse til den bedste pris. Læs mere her.

Køb hotel og fly hver for sig

Der er rigtig mange rejseselskaber som tilbyder hele pakkeløsninger, hvor du både får fly, hotel og halv/helpension med i købet. Disse pakker kan være utrolig belejlige, da du slipper for at skulle tænke på noget selv. Når det så er sagt, er det ikke altid her du finder det bedste tilbud. I mange tilfælde kan det betale sig, at kigge på flybilletter og hotel hver for sig.

Vi anbefaler at benytte prissammenligningstjenester til at finde de bedste og billigste flybilletter og hotel – her kan du benytte dig af henholdsvis Momondo og Trivago.

Søg i inkognitotilstand

Når du benytter dig af disse prissammenligningstjenester, er det en god idé at gøre det i inkognitotilstand. Det vil sige, at du benytter en privat browser, derved kan din tidligere browserdata ikke bruges i mod dig.

Benytter du dig ikke af inkognitotilstand, risikerer du, at priserne er steget næste gang du går ind for at finde samme destination/hotel. Som alternativ kan du rydde dine cookies.

Sæt rejseselskaberne op i mod hinaden

Hvis du alligevel foretrækker en pakkeløsning og du har en krejler gemt i dig, så kan du med fordel sætte rejseselskaberne op i mod hinanden. Rejser til eksotiske destinationer klassificeres ofte som luksusrejser og netop i denne niche, er der rift om kunderne.

Find to tilbud som minder om hinanden, ring til det rejseselskab som tilbyder rejsen til den dyreste pris og fortæl om det billigere alternativ som du har fundet. Der er en chance for, at udbyderen er villig til at prismatche tilbuddet, eller endda give dig en bedre pris.

Indlægget er udarbejdet af online markedsføringsbureauet AW Media.