Husker du at bestille rejseforsikring når du rejser?

Rejseforsikring sikrer passagerer imod kufferter, som disse der ikke er kommet på flyet

Der er mange ting man skal huske, når man skal ud og rejse. Hvis der er noget som man ikke må glemme, så er det at bestille en rejseforsikring, og husk at tage afbestillingsforsikringen med også.
Det er surt at betale penge til forsikring, men den dag behovet opstår, vil man være lykkelig for at sikkerheden er på plads, både når det kommer til behandling af sygdom på ferien, og ved afbestilling før rejse, på grund af uforudsete begivenheder.

Selandia Rejseforsikring har specialiseret sig i at sælge rejseforsikringer over internettet, uden dyre mellemmænd. Derfor anbefaler jeg at man tegner sin rejseforsikring hos dem, da omkostningerne holdes på et minimum, fordi der ikke skal et rejsebureau ind over også.

Få pengene tilbage, hvis rejsen må aflyses inden den er startet.

Hvis man bestiller sin rejse i god tid har man noget at gå og glæde sig til, hvilket rigtig mange danskere synes godt om. Derudover kan man ofte spare penge hos rejseselskaberne, hvis man bestiller sin rejse i rigtig god tid. Men ulempen er, at der kan opstå ting man ikke regnede med, og som forhindrer rejsen. Rigtig mange af disse ting, kan man forsikre sig mod, således at man får pengene tilbage. Der kan opstå sygdom blandt en af rejsedeltagerne, indbrud eller brand i hjemmet lige op til afrejse, eller måske er man blevet skilt. I disse tilfælde kan man således få pengene tilbage fra forsikringen.

Føl dig sikker på ferien

Hvis først man er kommet afsted, kan der desværre også opstå situationer, hvor det er rart at have en rejseforsikring. Man hører tit om at bagagen bliver forsinket, og udover det besvær det medfører, vil det formentlig også betyde et økonomisk tab, fordi man bliver nødt til at købe nogle ting, inden den ankommer. Her kan eksempelvis få 1.000 kroner om dagen i op til fem dage, hvilket dækker en del udgifter. Hvis kufferten helt udebliver kan man få dækket op til 20.000 kroner, så skulle der vist være til at erstatte de fleste ting.
Hvis man bliver syg undervejs, er det også rart ikke selv at skulle betale for eventuelle hospitalsudgifter, så man kan koncentrere sig om at blive rask.

Man kan aldrig garantere at man får en god rejse, men med en rejseforsikring, er der større chance for at undgå en decideret dårlig ferie. Udover det økonomiske er der fordelen ved at have et selskab i ryggen, når tingene brænder på.