ekstra-penge-på-ferien

Går du i minus på ferien?

Hvis du er ude og rejse, er det virkelig ærgerligt, hvis kontoen går i minus. Det kan virkelig ødelægge en ferie, hvis man slet ikke har en krone til de sidste dage, og når man endelig er ude og rejse, skal man da også nyde det. Derfor kan det være en god idé at tage et mindre forbrugslån, og lige tage en smule forskud på næste måneds løn.

Hvordan låner man så pengene?

Det er formentlig ikke muligt at låne dem i banken, når det skal ske så hurtigt, og man ikke har mulighed for at levere den dokumentation, som banker oftest kræver ved lån. Hvis det endelig skulle være muligt, vil det ofte blive en meget omstændig proces, som man ikke har lyst til, når man er på ferie.

Et onlinelån er løsningen

I stedet kan man vælge et tage et lille onlinelån, som f.eks. udbydes af Lånpengesmart.dk, hvor man bare skal ansøge online, bekræfte med sit NemID. Opfylder man deres simple krav, vil man allerede næstkommende bankdag have pengene på sin konto. Det er nok den nemmeste måde, hvorpå man kan låne lidt penge, når man er på ferie.

Er det ikke dyrt at gå på internettet?

Rigtig mange hoteller har en WiFi-løsning, som man enten kan bruge gratis eller købe sig billig adgang til en dags tid. Hvis man ikke har sin computer med, kan man ofte også låne en computer ret billigt. De står ofte i receptionen, hvor man så kan købe sig adgang for få Euro.

Hvad nu, hvis man ikke har NemID med?

Så kan man desværre ikke låne hos Lånpengesmart, da deres sikkerhed er baseret på NemID. Det er dog generelt altid en god idé at have sit NemID på sig, da der altid kan opstå situationer, hvor man får brug for det. Det kan være, at du modtager noget vigtigt i E-boks eller du skal overfører nogle penge via din netbank.

Hvad er kravene for at tage et onlinelån?

Når man skal låne hos Lånpengesmart, er der selvfølgelig nogle krav, som man skal opfylde, før man kan låne. Dette skal sikre, at man ikke låner til nogle, som ikke burde tage et lån, men grundet lånebeløbets lille størrelse kan de fleste låne. Kravene er som følger:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du er dansk statsborger
  • Du har NemID
  • Du er ikke i RKI eller Debitor Registret
  • Du har aktiv e-mail adresse, dansk telefonnummer og dansk bankkonto
  • Du har dansk folkeregisteradresse

Læs ofte stillede spørgsmål omkring lån hos Lånio her.