Den dejligste drøm

I nat havde jeg den herligste drøm. Så vågnede jeg desværre, og fandt ud af at jeg lå i min egen seng, og at jeg faktisk var lidt sent på den, og var nødt til at skynde mig ud og smide noget vand i ansigtet, skovle noget cornflakes i skuffen, hoppe ud af døren, og springe efter bussen.

De få sekunder hvor jeg kunne ligge og nyde min drøm, og drømme i sig selv var dog rigtig behagelig. Jeg var et sted i verden med masser af varme og sol. Jeg var et sted hvor der var en swimmingpool og en masse glade mennesker. Om aftenen var det den vilde fest, som varede til langt ud på natten, og det virkede til at alle disse herligheder ville vare indtil for evigt næste. Altså lige indtil jeg vågnede og fandt ud af at det var en dejlig drøm om at rejse, og ikke at jeg var ud og rejse.

Jeg lå i min seng, som jeg selvfølgelig elsker, og ikke på en lækker strand eller ved siden af en pool i mens jeg nød solen.

Jeg håber drømmen er et tegn på at jeg enten snart vinder i lotto, så jeg kan få råd til at rejse noget mere, eller i det mindste at vi får en rigtig lækker sommer her i DK, så det bliver muligt at tage lidt mere til stranden og nyde en del af det liv som jeg drømte om.

 

Læg en Kommentar