Australien, Indien eller Brasilien?

Der er mange spændende og eksotiske rejsemål, som jeg endnu ikke har været. Til vinter, skal jeg helt sikkert om på den anden side af kloden, for både at komme lidt væk fra den danske vinter, og for at opleve lidt mere af verden. Ud på opdagelsesrejse kan man næsten kalde det. Så er spørgsmålet bare, hvilket af de mange steder jeg ikke har været endnu bør jeg tage hen. I mine tanker lige nu, er tre så forskellige steder som Australien, Indien og Brasilien. De har hver i sær en del ting der lyder tiltrækkende. Dyreliv som vi ikke kender det her. Nogle lækre strande og generelt noget kultur, som er vidt forskellig fra vores her i lille Danmark.

Har du selv været en eller flere af disse steder, så må du meget gerne komme med en kommentar, for lige nu, så bygger jeg alene min beslutning på at alle tre steder lyder super fede, og som kæmpe oplevelser.

Men ville være rart at bygge sin beslutning på lidt mere konkrete fact og andres oplevelser.

Læg en Kommentar